Endokrinologji

Endokrinologji

Kabineti i Endokrinologjisë ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv, pavarësisht problemeve që ata kanë me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine. Qëllimi ynë është të identifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe të gjejmë mjekimin më të mirë. Ne gjithashtu i kushtojmë shumë kujdes edukimit të pacientëve që vuajnë nga këto patologji, që shpesh u ndryshojnë cilësinë e jetës.

SHËRBIME:

1.Diabeti:

 • Diabeti i sheqerit tip 1 dhe 2
 • Diabeti i shtatzënisë
 • Sindroma Metabolike
 • Hipoglicemia

2.Obeziteti:

3.Tiroidja:

 • Hipertiroidizëm
 • Hipotiroidizëm
 • Strumë
 • Nodul i Tiroides
 • Kancer të Tiroides
 • Testet e hormoneve
 • Ultrasonografi e tiroides
 • Citopunksion i nodulit të tiroides

4.Kockat:

 • Osteoporoza/ Osteopeni
 • Hiperparatiroidizëm
 • Hipoparatiroidizëm

5.Hipofiza:

 • Adenom e Hipofizës
 • Hipopituitarizëm
 • Galaktore
 • Diabeti Insipid

6.Gjëndrat mbiveshkore:

 • Adenom e Mbiveshkores
 • Hiperadrenalizëm
 • Hipoadrenalizëm

7.Sëmundjet e Gonadeve:

 • Sindroma e Ovarit Polikistik
 • Sindroma Turner
 • Hipogonadizëm
 • Infertiliteti

8.Menopauza:

 • Diagnostikim dhe trajtim te pacientët në menopauzë
 • Testet hormonale
 • Mamografi
 • PAP-test
 • DEXA (densitometria e kockave)

More Doctors From : Endokrinologji