Gjinekologji Obstetrikë

Obstetrikë Gjinekologji

Shërbime gjinekologjike:

 • Vizitë gjinekologjike
 • Ekografi gjinekologjike abdominale / transvaginale / Doppler
 • Ç’rregullimet menstruale
 • Parandalimi dhe depistimi i kancerit gjinekologjik
 • Pap-test
 • Testi i HVP
 • Kolposkopi me / pa biopsi direkte
 • Biopsi gjoks, cervikale, endometriale
 • Testi i Ca-125 (serum)
 • Metoda për kontrollin e shtatzënisë
 • Metodat e kontracepsionit
 • Kontracepsioni i emergjencës
 • Planifikim familjar
 • Ndërprerje shtatzanie
 • Medikamentoze
 • Me aspirim
 • Me dilatacion & kyretazh dhe aspirim
 • Infeksionet gjinekologjike
 • Kulturë e sekrecioneve vaginale
 • Kulturë e endocerviksit
 • Teste për Chlamydia apo edhe për të tjerë mikroorganizma
 • Menopauza
 • Terapi zëvendesuese hormonale
 • Parandalimi osteoporozës

NDËRHYRJE KIRURGJIKALE GJINEKOLOGJIKE

 • Montim sterilet (DIU) hormonal ose jo
 • Dilatacion dhe kyretazh (për abort, biopsi endocervikale ose endometriale, hemostazë)
 • Histerektomi me / pa adneksektomi
 • Histerektomi radikale plus limfaedenektomi pelvike me / pa adneksektomi
 • Histerektomi vaginale
 • Miomektomi unike / multiple
 • Adneksektomi, Kistektomi, Salpingektomi, sterilizim tubar
 • Adeziolizë
 • Laparoskopi diagnostike
 • Laparoskopi operative (kistektomi, adeziolizë, barrë ektopike, sterilizim tubar etj)
 • Histeroskopi diagnostike
 • Histeroskopi operative (liza e sinekive, septoplastia, miomektomia, heqje DIU)
 • Kuldocentezë
 • Biopsi në formë koni, LEEP, Kauterizim
 • Trajtim kirurgjikal i inkontinecës urinare
 • Korrigjim kirurgjikal i cistocelës, rektocelës, elitrocelës
 • TUT, TVT

Shërbime Obstetrike:

 • Vizitë obstetrikale
 • Teste shtatëzanie
 • Testi kualitativ i HCG (serum)
 • Testi kuantitativ i HCG (serum)
 • Testi i HCG (urinë)
 • Monitorizim i shtatëzanisë
 • Ekografi obstetrikale (Biometri fetale, Ekografi morfologjike fetale, Skor biofizik, Doppler materno-fetal)
 • Testet biokimike të zakonshme
 • Testet për depistimin e infeksioneve të ndyshme gjatë shtatzanisë:
 • TORCH (Toksoplazmoza, Rubeola, Citomegalovirus, Herpes Simplex virus)
 • Teste për sifiliz (RBW, VDRL, RPR, TPHA, FTA-abs)
 • Testet virale (HBS, HVC, HIV)
 • Testet për depistimin e anomalive kromozomale dhe/ ose gjenetike fetale (psh. Sindroma Down)
 • Bi-test ( midis javës së 11-të dhe javës së 14-të)
 • Triple-test (midis javës së 15-të dhe javës së 18-të)
 • Metoda invazive të diagnozës prenatale:
 • Biopsi të vileve koriale,
 • Amniocentezë
 • Asistencë në lindjen normale
 • Asistencë në lindjet cezariane (me operacion)

IMAZHERIA GJINEKOLOGJIKE E AVANCUAR

SHËRBIMET:

 • Skaner të pelvisit (CT-pelvis)
 • Rezonancë magnetike pelvike (MRI pelvis)
 • Histerosalpingografi (HSG)

More Doctors From : Gjinekologji Obstetrikë

Dr. Göksu Göc

Dr. Göksu Göc

Obstetër Gjinekolog
Dr. Alida Hasbajrami

Dr. Alida Hasbajrami

Obstetër Gjinekolog
Dr. Premtim Gojani

Dr. Premtim Gojani

Obstetër Gjinekolog