Ortopedi

Ortopedi

SHËRBIME:

1. Diagnostifikim, trajtim dhe ndjekje e sëmundjeve të lidhura me sistemin muskuloskelektik.

2. Traumatologjia, sëmundjet muskuloskeletale që vijnë si pasojë e aksidenteve, rrëzimeve të ndryshme.

3. Arthroplastika, vendosja e protezave në gjunjë, kuke, shpatull etj.

4. Kirurgjia Arthroskopike, realizimi I operacioneve të mbyllura në sëmundjet e kyceve.

5. Kirurgjia e dorës, operacione mikrokirurgjikale duke përfshirë edhe riimplantimin e pjesëve totalisht të shkëputura.

6. Kirurgjia e shtyllës kurrizore.

7. Kirurgjia e fëmijëve duke përfshirë edhe sëmundjet e lindura të sistemit muskuloskeletik.

8. Mjekësia sportive, problemet e shfaqura si pasojë e aktiviteteve të ndryshme sportive.