Dr. Arbër Hamiti

Dr. Arbër Hamiti

Edukimi:

Specialist i Mjekësisë Emergjente – Fakultetit i Mjekësisë – UP – Prishtinë

Eksperienca Profesionale:

2007-2008 Mjek në Emergjencë,Mjekësi Familjare dhe Punket – QKMF Mitrovicë

MAJ 2008-MAJ2013 Specializant pranë Qëndres Emergjente – QKUK Prishtinë

Tetor 2011 Korrik 2015 Bashkëpunëtor i jashtëm pranë Spitalit Regjional të Ferizajit – Qendra Emergjente Ferizaj

Trajnime dhe Pjesëmarrje:

28.03 – 29.03.2014 Certificate of attendance – Ministry of health – Continuing Medical education

03.10.2008 Menaxhimi i arrestit kardiak dhe ç’rregullimet tjera të zemrës – Task Force Medical Falcon Camp Bondsteel

22.12.2009 Kujdesi Intenziv ndaj Pacientit – Fakultni Nemocnice Vinohrady

More Doctors From: 

Dr. Valbona Gashi

Dr. Valbona Gashi

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Hamëz Berisha

Dr. Hamëz Berisha

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Naser Syla

Dr. Naser Syla

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Destan Cakaj

Dr. Destan Cakaj

Specialist nga Mjekësia Emergjente