Dr. Daut Gorani dr.sc

Dr. Daut Gorani dr.sc

Edukimi:

1970/1978 – Shkolla fillore në Pejë, Kosovë

1978/1982 – Gjimnazi në Pejë, Kosovë

1983/1992 – Fakulteti i mjekësisë në Sarajevë – Universiteti i Sarajevës

1994/2000 – Specializimi nga Mjekësia interne, Qendra Klinike Universitare e Kosovës

2001/2009 – Magjistratura në Shkencat mjekësore – Mjekësi interne, Fakulteti i mjekësisë, Prishtinë

2009/ 2011 – Sub-specializimi nga Kardiologjia, Qendra Klinike Universitare e Sarajevës

2010/ 2014 – Doktorata në Shkencat Mjekësore – Kardiologji (PhD) – Fakulteti i mjekësisë, Universiteti i Sarajevës.

1999/2000 – Shkollimi nga “Menagjmenti dhe administrimi shëndetësor” në HIETE-Budapeshtë-Hungari

1993 – Shkollimi për Diplomaci në Gjenevë

Eksperienca Profesionale:

Spitali Amerikan Kosovë

2002- Qendra Klinike Universitare e Kosovës, Klinika e Kardiologjisë

– Reparti i kardiologjisë invazive

2009-2011 – Subspecializimi në Kardiologji, Qendra Klinike Universitare e Sarajeves

1999-2002 – Spitali rajonal – Reparti i mjekësisë interne në Pejë, Kosovë

1999 – OSBE – Mjek, Misioni në Kosovë.

1998-1999 – “Mjekët pa kufij” (MSF), mjek- staf lokal.

1994-1997 – Specializimi nga Mjekësia interne, Qendra Klinike Universitare – Beograd

1992-1994 – Spitali Rajonal – Reparti i mjekësisë interne në Pejë, Kosovë

Trajnime dhe Pjesëmarrje:

01/2014 – Trajnimi për elektrostimulim kardiak në Toloschenaz – Zvicër.

02/2014 – Trajnimi për elektrostimulim kardiak në Breschia – Itali

03/2014 – Trajnimi për elektrostimulim kardiak në Zagreb – Kroaci.

04/2013 – Trajnimi në Kardiologji në AKH-Vienë, Austria

11/2009 – Trajnimi në Kardiologji invasive në „Kraljevski Vinogrady” – Pragë – Republika Çeke. 10/2008 – Trajnimi për elektrostimulim kardiak në “German Heart Center” Minhen – Gjermani

05/2007 – “Seminari nga Kirurgjia kardiovaskulare“ Salzburg, Austri

06/2006 – “Seminari nga Kardiologjia “Salzburg, Austri

2004/2005 – Trajnimi në Kardiologji invasive në Spitalin Memorial- Stamboll, Turqi

10/2004 – Trajnimi në “Elektrostimulim i avansuar” në Arnhem, Holandë.

More Doctors From: 

Dr. Blendi Horjeti

Dr. Blendi Horjeti

Kardiolog
Dr. Edis Demiri

Dr. Edis Demiri

Kardiolog
Dr. Denis Zijabeg

Dr. Denis Zijabeg

Kardiolog