Dr. Feim Muçolli

Dr. Feim Muçolli

Edukimi:

Fakulteti i Mjekësisë – Universiteti i Prishtinës 2006 – Specializimi – Anesteziolog-Intenzivist

qershor 2006 – dhjetor 2007 Edukim nga Lëmia e Kardioanestezionit Pediatrike dhe Adult-Torino Itali (Ospedale Infatile Regina Margherita , Dipartamento Cardiologia e Cardiochirurgia dhe ne Azienda Ospedaliera S.Giovanni Battista Di Torino – Clinica Cardiochirurgia Adulti.

Eksperienca Profesionale:

Mjekë në Klinikën e Anestezionit

2007-2010 – Mjekimi Intenziv Qëndor – QKUK Prishtinë shtator 2008- mars 2010 Mjekë bashkëpuntor i jashtë – Spitali i përgjithshëm (EuroMed) – Prishtinë nëntor 2009 – Mjekë Intenziv – Pragë Çeki

mars 2010-qershor 2011 Mjekë në Klinikën për sëmundje të zemrës dhe terapisë intensive kardiokirurgjike – Gjermani , Deutsche Herzzentrum Lahr /Schwarzwld gushti 2011 Mjekë në Klinikën e kirurgjisë pediatrike dhe terapine intensive – Prishtinë

More Doctors From: 

Dr. Ismet Jusufi

Dr. Ismet Jusufi

Aneztesist-Reanimator
Dr. Antigona Hasani

Dr. Antigona Hasani

Aneztesist-Reanimator
Dr. Zekë Zeka Mr. Sci

Dr. Zekë Zeka Mr. Sci

Aneztesist-Reanimator