Dr. Göksu Göc

Dr. Göksu Göc

EDUKIMI:

2000- Shkolla e Mesme Anadolu-Aksaray
2000-2006- Universiteti Akdeniz, Fakulteti i Mjekësisë/ Antalia
2007-2012- Universiteti i Gjinekologjisë dhe Obstetrisë i Ankarasë
Çertifikimi- Çertifikata e Ultrazërit Obstetrikë/Universiteti i Gjinekologjisë dhe Obstetrisë së Ankarasë
– Çertifikim në Kirurgji Laparoskopike/Universiteti i Gjinekologjisë dhe Obstetrisë së Ankarasë
– Çertikim në Mikrokirurgji/Universiteti i Gjinekologjisë dhe Obstetrisë së Ankarasë
– Çertifikim në Kolposcopi/Universiteti i Gjinekologjisë dhe Obstetrisë së Ankarasë

KURSE & TRAJNIME:

2011 Perinatologji dhe niveli i dytë i ultrasonografisë, Turkish maternal-fetal medicine. Antalia
Kurs për teknologjinë riprodhuese të ovulacionit
2012 Laparoskopi.TJOD

ANËTARËSIME NË SHOQATA:

Shoqata e Mjekëve Turq
Interesim medkal dhe në fushat e ekspertizës
Obstetri (përfshirë rrezikun e lartë të shtatzënisë)
Kirurgji endoskopike dhe gjinekologjike (laparoskopi dhe histeroskopi)
Tubal laparoskopik- Kirurgji ovarian, histeroktomi, Miomoktomi, endometriosis etj.
Histeriskopi diagnoztike dhe operative
Procedurat gjinekologjike( amniocenteza, bioskopichorion villus, kordocenteza, amnioreduksion-infuzion, reduksion i fetusit etj)
Onkologjia gjinekologjike
Kirurgji vaginale dhe perineoplastike

PUBLIKIMET:

2012 Mjekët e specializuar në mjekësi dhe teza e titullit: “Ndikimi sekondar i kirurgjisë citoreduktive në pacientin e mbijetuar nga kanceri i shpeshtë sensitive i vezoreve
Artikujt e botuar në revista ndërkombëtare
Dhjetor 2013 Rezultatet afatgjatë onkologjike dhe riprodhuese të ndërhyrjeve kirurgjike tek  fertiliteti citoreduktiv tek femrat e moshës 25 vjeç dhe më të reja me qeliza malinje të tumorit. Ertas IE, Taskin S, Goklu R, Bilgin M, Goc G, Yildirim Y, Ortac f. J Obstet Gyanecol Res. 2014 Mar; 40 (3): 798-805. Doi: 10.1111/jog. 12253. Epub
Faktorët ndikues në zgjedhjet e metodave kontracptive: përvojë në Spitalin Universitar. Kahraman K, Goc G, Taskins S, Haznedar P, Karagozlu S, Kale B, Kuritpek Z, Ozmen B. J Turk Ger Gynecol Assoc. 1 qeshor 2012; 13 (2): 102-5. Doi: 10.5152/jtgga.2012.07. eCollesction 2012.
Përfshirja stromale cervikale mund të parashikojë mbijetesë tek karcinoma e avancuar endometriale: analizë me 67 pacientë. Taskins S, Ortac F, Kahraman K, Goc G, Oztuna D, Gungor M. Int J Clin Oncol. 2013 shkurt; 18 (1): 105-9. Doi: 10.1007/s10147-011-0351-y. Epub2011 nëntor 18.
Artikuj të botuar në revistë kombëtare
Rasti i Sindromit të Megit-imitim i përkeqëimit ovarian: Sfidë diagnostike. Goksu Gok, Korhan Kahraman, Salih Taskin, evren Kocbulut, Firat Ortac MN Gorm C:18 s:2 2012
Zvillimi i Kancerit endometrial dhe përcjellja e tumorit intraabdominal desmoids.

Konferenca ndërkombëtare

Përsëritja e hershme e tipit villoglandular të kancerit cervical  si karcinomë peritoneale. Taskin S, Goc G. ESGE
Rezultatet e ndërhyrjeve kirurgjike tek fertiliteti i pamjaftueshëmnë qelizat malinje të tumorit. Ortac F, Taskin S, Goc G. ESGE
Konferenca kombëtare
2011 Tumori intraabdominal desmoids dhe përcjellja e e kirurgjisë endrometrikale. Asociacioni turko-gjerman i gjinekologjisë
2011 Spërthimi ektopik në shtatzëni, pavarësist nga rënia e ulët e nivelit të hCG: rast i raportuar. Asociacioni gjermano-turk i gjinekologjisë
2011 Udhëzim ultrasound i mbarsjeve intrauterine: a ka ndonjë përfitim gjatë mbarsjes blind (verbër)? Asociacioni turko-gjerman i gjinekologjisë
2011 Rasti i Sindromit të Megit-imitim i përkeqëimit ovarian: Sfidë diagnostike.  Asociacioni turko-gjerman i gjinekologjisë
2011 Stimultaneous intrautrin dhe likalizimi transvescial i dy lidhjeve intrauterine: rast i raportuar. Asociacioni turko-gjerman i gjinekologjisë
2012 Gec preterm dogumlarda neonatal sonuclarin, eytolojik alt gruplar arasi farkiliklarinin analizi, TJOD

EKSERIENCA E PUNËS:

2006-2007   Praktikë e përgjithshme/ Sanhurfa-Qendra e Maternitetit dhe Nenonatologjisë (Qeveria)

More Doctors From: 

Dr. Alida Hasbajrami

Dr. Alida Hasbajrami

Obstetër Gjinekolog
Dr. Premtim Gojani

Dr. Premtim Gojani

Obstetër Gjinekolog