Dr. Hamëz Berisha

Dr. Hamëz Berisha

Edukimi:

1991-1993 Shkollë e Mesme : Luciano Motroni-Prizren
1993-1995 Hysni Zajmi-Gjakovë
01.10.1996-17.07.2002  Universiteti: Fakulteti i Mjekësisë në Tiranë

Eksperienca:

01.04.2008 –  31.03.2012 Mjek urgjence në Qendrën Klinike të Universitetit të  Prishtinës

Kualifikime Profesionale:

Certifikatat:

Dhjetor 22.2009 – Departamenti i Anesteziologjiisë dhe Kujdesit Shëndetësor – Fakulteti ‘Nemocnice Vinohrady’, Pragë, Republika Çeke

14-16.05.2009 – Konferencë Ndërkombëtare Mjekësore III, Prishtinë

03.03.2009 – Takimi i Dytë Profesional- Prishtinë

10.12.2008 – Një Ditë Punë në Urgjencë- Prishtinë

08.02.2007 – Kurse trajnimi për shërbim në komunitet

13.12.2005-15.03.2006 – Qendra e Ndihmës së Shpejtë – Pejë

Tetor-Dhjetor 2005 – Trajnime në grup: Shërbim komuniteti në Shkollën e Policisë, Kosovë

More Doctors From: 

Dr. Valbona Gashi

Dr. Valbona Gashi

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Arbër Hamiti

Dr. Arbër Hamiti

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Naser Syla

Dr. Naser Syla

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Destan Cakaj

Dr. Destan Cakaj

Specialist nga Mjekësia Emergjente