Dr. Ilir Fazlliu

Dr. Ilir Fazlliu

Edukimi

2011 Mbrojti temën e Magjistraturës me titull “ Karakteristikat e tumoreve malinje të traktit gastrintestinal”

28.12 2004 I specializuar në Fakultetin e Mjekesisë – Prishtinë, dega e Kirurgjisë së Përgjithshme

1999 Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë, Universiteti i Tiranës,Tiranë,Shqipëri

Trajnimet të tjera

2002  Trajnim nga kirurgjia abdominale në Qendrën Klinike Universitare të Sarajevës

2003  Trajnim nga Kirurgjia Onkologjike dhe Transplanteve në Omaha Nebraska (USA) (University Clinical Center of Nebraska ) (Lied Transplant Center)

2007  Trajnim nga Kirurgjia e Traumës në Tucson ,Arizona)

2009  Trajnim nga kirurgjia Viscerale në Manheim Universiteti i Heidelbergut

Eksperienca

2011- Mjek konsultant në klinikën e EULEX-it në Prishtinë

Shkurti 2006 /2012 – Kirurg i përgjithshëm në Klinikën e Kirurgjisë në QKUK

1999-2004 – Mjek në specializim në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës për Kirurgji të Përgjithshme

1999-2000 Mjek i përgjithshëm në Qendrën e Mjekesisë  në Drenas

2003 Iniciator për marrëveshjen e QKUK dhe Qendrën Klinike dhe të transplanteve të Nebraskës (USA) dhe anëtarë i delegacionit nga QKU

More Doctors From: