Dr. Ismet Jusufi

Dr. Ismet Jusufi

Eksperienca:

2000-2001 – Mjek i praktikës së përgjithshme, Shtëpia e Shëndetit Lipjan, Kosovë

2001-2006 – Rezident i Kujdesit Anestezeologjik dhe Kujdesit Intensive në Qendrën Klinike Universitare të Prishtinës në Kosovë dhe  NJQH të Strasburgut në Francë

Korrik  2007 –Prill 2010 – Specialist i Anesteziologjisw Kujdesit Intensiv në Qendrën Universitare Klinike të Prishtinës, Kosovë

Prill 2010 – Korrik 2011 – Anesteziologjist në Kardiokirurgjinë Medicilin Lahr-Baden, Sektori Privat Gjermani

Edukimi:

1994-2000 – Doktor i Mjekësisë, Fakulteti i Mjekësisë Tiranë, Shqipëri

2001 – 2005  – Specializim në Anesteziologji dhe Kujdesin Intensiv, Qendra Klinike Universiteti i Prishtinës, Kosovë

2005 – 2006 – Specializim në Anesteziologji dhe Kujdesin Intensiv në Gjinekologji – Obstetrikë dhe Kardiokirurgji tek Qendra Klinike Universitare e Strasburgut – Francë

2010 ( Prill) – 2011 ( Qershor) Qendra Kardiake, Lahr Baden, Anestezia Kardiake Gjermani, Asistent i Praktikës në Anestezi CA

Trajnime:

Qendra për Promocionin e Arsimit – Kosovë

Filantropi Sllovene

Organizata e Bashkuar – Slloveni

OMEGA – Graz- Austria

Informata plotësuese:

Trajner në një numër të madh të seminareve psikosociale për mësuesit

Pjesëmarrje në shumë Konferenca Kombëtare dhe Ndërkombëtare

More Doctors From: 

Dr. Antigona Hasani

Dr. Antigona Hasani

Aneztesist-Reanimator
Dr. Zekë Zeka Mr. Sci

Dr. Zekë Zeka Mr. Sci

Aneztesist-Reanimator
Dr. Feim Muçolli

Dr. Feim Muçolli

Aneztesist-Reanimator