Dr. med. Fatos Kojqiqi

Dr. med. Fatos Kojqiqi

Edukimi:

1996 Gjuha gjermane: Karl Franzens Universität – Graz

2007 Studimet: Fakulteti i Mjekësisë – Graz

Eksperienca Profesionale:

2014 Assistent në Kardiokirurgji – HZL -Gjermani

2015 Specialist në Kardiokirurgji – HZL Gjermani

2015 Kardiokirurg – Spitali Amerikan – Kosovë

Trajnime dhe Pjesëmarrje:

2008- 2009 Ekokardiografi – Berlin

2012 Seminar Kardiokirurgji DGTHG – Hamburg,

2013 Seminar Kardiokirurgji DGTHG – Berlin

2013 Valvulat dhe Kirurgjia e Aortes, Anomali te zemres tek adultet HLB – Zürich

Shkurt 2013, Seminar Kardiogirurgji DGTHG

Shkurt 2014 Seminar Kardiogirurgji DGTHG

Shkurt 2015 Seminar Kardiogirurgji DGTHG

2013 Bypass Kirurgji, D.Taggart

2014 Kirurgjia e Valvules Mitrale P. Perier

2014 OPCAB, P.Sergeant

2016 Seminar Kardiokirurgji – Leipzig

Kirurgjitë:

Revaskularizimi i zemres

OFF PUMP dhe total arteriel

Kirurgjia minimale e Valvules aortale dhe mitrale

Kirurgjia e Valvulave te zemres, Rekonstrukcion dhe zavendesim

Kirurgjia e aortes dhe harkut te aortes

Implantimi i Pacemaker ,AICD

Re-Operacione

More Doctors From: