Dr. Naser Syla

Dr. Naser Syla

Edukimi:

1993 – Fakulteti i Mjekësisë, Prishtinë

2000 – 2004 – Specializim në Urgjencë UCCK

Eksperienca Profesionale:

1995 – 1996 – Mjek i përgjithshëm poliklinikë “Nënë Tereza” , Prishtinë

1996 – 2000 – Zyra “Aid Cut” në Prishtinë, Fast-i përgjithshëm, Profilizim  për intervente emergjente në fushën e shëndetësisë.

2000 – 2004 – Anëtar në bashkëpunimin mes 2 Universiteteve “ Jon Hopkins” dhe “ Roschester” USA

2004 – 2012 – Specialist në Urgjencë, gjithashtu Shef në Qendrën e Urgjencës

Trajnime dhe punë shkencore:

2009 – Trajnimi profesional në Republikën Çeke, ( 2 javë), Pragë, Spitali Universitar “ VINOHRADY”

2010 – Linkoping Sviden ( 2 javë), Spitali Universitar dhe trajnime të tjera locale me ekspertët nga universitetet në Europë dhe SHBA.

2008 – 2011 – Tre gazeta shkencore ‘Roli i mjekut të urgjencës në mjekësi moderne për mbijetesën e pacientëve në gjendje për të ardhur në Qendrën Emergjente. Këto punime janë paraqitur në Mongresin e Mjekësisë Emergjente në Prishtinë, si dhe në pesë n Kongrese Evropiane EUSEM (Mynih 2008).

More Doctors From: 

Dr. Valbona Gashi

Dr. Valbona Gashi

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Arbër Hamiti

Dr. Arbër Hamiti

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Hamëz Berisha

Dr. Hamëz Berisha

Specialist nga Mjekësia Emergjente
Dr. Destan Cakaj

Dr. Destan Cakaj

Specialist nga Mjekësia Emergjente