Dr. Afërdita Kuqi-Hyseni

Dr. Afërdita Kuqi-Hyseni

Edukimi:

1996-2004 Fakulteti i Mjekësisë – Prishtinë

2007-2013 Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik – Specialiste e Mikrobiologjisë Klinike

Eksperienca Përsonale:

2005-2007 Mjeke e Përgjithshme – Qendra e Mjekësisë Familjare – Zahaq-Pejë

Mjekët e Botës (Dictors of the Ëorld) – Egzaminuese e pacientëve të cilët janë të prekur nga tuberkulozi, përgatitje e listave të pacientëve që duhet të ju nënshtrohen trajnimeve mjekësore nëpër qendrat spitalore të Kosovës.

Trajnime dhe Pjesëmarrje:

Trajnim në Qendrën Spitalore – Tiranë

More Doctors From: 

Dr. Sheremet Thaqi

Dr. Sheremet Thaqi

Mjek Laboratori
Dr. Merita Raci – Qyqalla

Dr. Merita Raci – Qyqalla

Mjek Laboratori